Saturday, January 30, 2010

Catetan Hina (43)

nostalgia ku bersama big boss part 1..



yang ini tak true.. muka masing2 gua rasa poser. baru main 2 bulan untuk Malaysia sudah pakai honda jazz,apa cerita?gua ada nampak salah seorang daripada teammate di atas hisap dunhill area wangsa maju. nama pun athlete, kesihatan kena la jaga. rokok tolak tepi supaya paru2 tidak memberi tindak balas yang buruk contohnya baru main 20 minit atas padang sudah pancit lelah macam orang mintak nyawa..itu baru stamina..skill?haram. lain la macam gua. gua bukan athlete yang perlu jaga kesihatan serba serbi ni. main padang kampung bolehla.nusantara 5 minit untuk 2 batang tarak hal punya..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ha yang ini baru betul2 true..kadar skill yang tidak mengejar populariti. main kampung sahaja kerana tidak diberi kepercayaan sepenuhnya. memberi laluan kepada geng2 mokhtar dahari. mereka tahu level mereka dengan geng2 mokhtar dahari amatlah berbeza..tetapi jika dibandingkan dengan geng2 poser di atas?gua rasa sukan sea sayur je team nie kitai. team ini tidak mementingkan boot yang berjenama,jersey yang warnanya mantul boleh buat orang sakit mata,tak pakai pad pun tidak mengapa kerana keting masing2 adalah besi!,tiada rambut seperti beckham dan eagles..mereka mementingkan rembatan padu,kerjasama,larian yang berdesup,permainan body contact yang menyebabkan team ALL BLACKS pun boleh goyang.. rokok?mereka hisap hujung2 tembakau sahaja.. ini baru true footballer..!

5 comments:

  1. setuju dgn ko
    wlaupn ak bkn big fan of football ni
    even dlm mesia or lua...tp ak rse
    ntah ape2 jek team sknk

    bpk ak kte team dlu2 lg hebat
    skrng ni bg mcm2 pn xhebat mne

    snang cte ak duk tepi pdang jek la
    men guli

    ReplyDelete
  2. sarah~nie la orang kata makan gaji buta..

    ReplyDelete
  3. hahah..walopun bukan atlit,,, kesihtn ttp kene jaga bai!!!

    adeiii.. xfhm ak nape org suke sgt ngn rokok nie...

    ReplyDelete
  4. perghh!!!ni bukan true lagi dah ni..
    ni betul2 hoa liao!!!hehe

    ReplyDelete
  5. ana~nak buat macam mana dah nasib..beserah jela..

    dinkiller~alamak terlebih sudah..!

    ReplyDelete