Tuesday, September 7, 2010

hari-hari terakhir di kuala lumpur sebelum bergerak ke segamat. (sambungan)


senang cerita macam ni, gerai ikan bakar ***** memang fuck dia punya masakan. kadang-kadang sedap gila babi. kadang-kadang rasa macam kunyah arang kayu.

kamon brader! macam mana customer nak konsisten beli ikan bakar kat kedai lu. komitmen terhadap resepi yang lu kata turun temurun tu mesti kena kasi maintain. skill bakar ikan kena pertajamkan lagi.

kalau laa gua tahu prestasi ikan bakar lu hari ni, gua dah angkat murtabak triple.

selamat hari raya gerai ikan bakar *****. maaf zahir dan batin. kita berjumpa lagi bazaar ramadhan tahun hadapan.


1 comment:

  1. sila update belog anda ye mohd apiq. ini sudah hari raya bukan ramadhan lg. tima kasih

    ReplyDelete